مهدی ابویی در گفتگو با مهر با اشاره به برگزاری چهارمین جلسه مدیریت و راهبری تهیه سامانه جامع فنی صدور بارنامه و قبض الکترونیکی ویژه انبار و نگهداری کالا گفت: این سامانه از اول دی سال 91 در سراسر کشور به اجرا درآمده و درحال حاضر روزانه به طور متوسط 80 هزار بارنامه به صورت برخط و الکترونیک برای حمل کالا صادر میشود.
معاون ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: این سامانه یکی از زیرسامانههای جامع انبارها (تحویل، نگهداری و انتقال کالا) است که در راستای الکترونیکی شدن فرآیند تجارت تهیه و مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
وی افزود: در این جلسه نحوه تجهیز پاسگاههای پلیسراه و ایست و بازرسیها برای اتصال به بانک دادههای این سامانه و کنترل بارنامههای الکترونیکی، بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
ابویی اظهاداشت: در این جلسه تأکید شد تمامی باربریها و شرکتهای حمل و نقل کالا موظفند بارنامه حمل کالا را با استفاده از این سامانه به صورت الکترونیکی صادر کنند و در غیر اینصورت کالاها در طول مسیر توسط مأموران انتظامی بهعنوان کالای قاچاق یا حمل غیرمجاز متوقف خواهد شد.
معاون ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: مأموران انتظامی در مسیر حمل کالا با ارسال شماره پلاک و یا کد بارنامه بلافاصله حمل غیرمجاز کالا یا قاچاق بودن آن را اطلاع و نسبت به توقیف آن اقدام می کنند.
وی اضافه کرد: در این جلسه پیشرفت فرآیند سامانه بانک اطلاعاتی انبارها و سامانه صدور الکترونیکی قبض انبار که دو زیر سامانه دیگر از سامانه جامع هستند، بررسی و نسبت به تکمیل این سامانهها با تعیین زمانبندی تصمیمات لازم اتخاذ شد.
نظر شما